söndag 1 juli 2007

Living with miss D

Bor hos Diana, iaf en eftermiddag till sen är det back to work i två veckor till! Jag trivs hos Diana, jag får god mat haha.

Piffigt är månadens ord! Jobbar man med oldies så samlar man lätt på sig så kallade kärringpoäng som Maria skrev om i sin blogg. Kärringpoäng är som vuxenpoäng men inget man egentligen vill ha. Använd ordet piffigt så får du garanterat kärringpoäng !!!!

Nu frågar Diana vad jag är sugen på för mat hihi hon är för underbar!

8 kommentarer:

My sa...

Låter härligt =) Jag sitter också och väntar på att få mat...det här med att vara hemmafru är verkligen nånting att satsa på ;-)

Josefin sa...

hahahaha men My jag tror att du har missupfattat det hela med att vara hemmafru! men så länge du mår bra så är de ju bra! KRAM

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Josefin sa...

ÖÖÖH VA ?

My sa...

haha...ver det inte han som hade skrivit till mig? knas

Josefin sa...

reklam eller virus ...

Anonym sa...

Haha piffigt det där med kärringpoäng! Ses imorgon på jobbet! :P

~ Linda ~ sa...

heej =) har oxå fått sån där utländsk kommentar i min blogg.. frågade en kompis å hon översatte det.. han skriver typ att han har kollat din blogg å att han gillar den.. han vill oxå att du ska kolla på hans blogg som handlar att personlisera tröjor.. han skriver steg för steg hur man gör det tydligen.. haha :P så du hade rätt josefin, att det va reklam.. hoppas allt är bra med dig! kram kram