tisdag 27 mars 2007

27 Mars

Vilken skön dag, ledig och solen värmer =) Jag sov länge, nästan till elva det var riktigt skönt. Sen gick jag ner på stan med maria, det var rea på en massa hårprodukter på HM så där shoppade man ju loss en del, går säkert tillbaka imorn å köper lite till. Vi köpte en avocado sallad och satte oss på en bänk å njöt av solen, som tyvärr gick i moln rätt fort. Men trevligt sällskap var det iaf!

Näää nu öppnade Maria sin dörr, de kommer aldrig någon bra musik därifrån lika bra å höja så att E-type ekar i hela korridoren "Set the world on fire" vilken låt och vilka minnen. Gatufesten i sundsvall då jag å josse sitter å väntar i timmar på att han ska komma och uppträda Helt underbart, värre var det när vi stod bakom scenen och de sprängde en bomb ...eller nått liknande . JAg tror att vi båda blev döva i några timmar.

Snart torsdag !!!! WEHOOO

1 kommentar:

Josefin sa...

Haha...jaadu bomben var extremt otäck. Men det är väl sånt man får ta när man leker backstage ;) Åhh...blev nostalgisk nu. Så grymt roligt vi hade, INTRO på Gatufesten med E-type, världens bästa. Imorgon blir det lattjo lajbans, puss på dig!